bannermittext4

Prep Time 10 minutes

Cook Time 10 minutes

Total Time 20 minutes
 
Servings 16


Ingredients:
 
  • 1/4 cup unsalted butter, melted
  • 2 tablespoons freshly grated Parmesan
  • 3/4 teaspoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon dried oregano
  • 1/2 teaspoon dried parsley flakes
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 (16-ounce) tube refrigerated buttermilk biscuits
 
Directions:
  • Preheat oven to 400 degrees F. Lightly oil a baking sheet or coat with nonstick spray.
  • In a small bowl, whisk together butter, Parmesan, garlic powder, oregano, parsley and salt; set aside.
  • Halve each of the 8 biscuits, making 16 pieces. Roll each piece into a 5-inch rope, about 1/2-inch thick, and tie into a knot, tucking the ends.
  • Place knots onto the prepared baking sheet and brush each knot with half of the butter mixture. Place into oven and bake until golden brown, about 8-10 minutes.
  • Serve immediately, brushed with remaining butter mixture.
 

 

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.