bannermittext4

Ingredients

  • 2 pounds boneless, skinless chicken breasts, or thighs
  • ¼ cup lime juice
  • ½ cup honey
  • 2 Tablespoons Soy Sauce
  • 1 Tablespoon olive oil
  • 2 garlic cloves, minced
  • ½ cup cilantro, finely chopped
  • ½ teaspoon salt
  • ¼ teaspoon pepper

Instructions:

  1. Put chicken in a ziplock bag. In a small bowl combine lime juice, honey, soy sauce, olive oil, garlic, cilantro, salt and pepper. Pour the sauce over the chicken and seal the bag and let marinade for 3 hours or overnight.
  2. Preheat your grill to medium high heat. Grill each side of the chicken for about 3-4 minutes or until cooked throughout and no longer pink.
Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.