bannermittext4

Vorbereitungszeit:
Zubereitungszeit:
Menge: 4 Personen

Zutaten
1 tablespoon Worcestershire sauce
1 1/2 lb grilling steaks (such as ribeye, strip, or top sirloin)
2 teaspoons Montreal steak seasoning

Anweisungen
Preheat grill. Brush Worcestershire sauce over both sides of steaks; then sprinkle seasoning over both sides (wash hands).
Place steaks on grill (wash hands); close lid (or cover loosely with foil). Grill 3-5 minutes on each side or until internal temperature reaches 145°F (for medium rare). Use a meat thermometer to accurately ensure desired doneness. (Grills vary widely; adjust time as needed.)
Let stand 5 minutes. Cut into 4 portions and serve.

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.