bannermittext4

Gesamtzeit 25m
Portionen 4

kcal 340

Zutaten
1 tablespoon brown sugar bourbon seasoning
1 1/2 lb salmon, skin removed
Cooking spray
2 tablespoons pure maple syrup
1/4 cup barbecue sauce

Anweisungen
Preheat grill (or grill pan) on medium. Sprinkle seasoning over salmon and coat with spray. Combine syrup and barbecue sauce; divide sauce in half.
Grill fish 4–5 minutes, turning occasionally, until 145°F. Brush with one-half of sauce during last minute of grill time. Serve with remaining one-half sauce.


https://ww4.publix.com/aprons-recipes/grilled-maple-barbecue-salmon

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.