bannermittext4

Prep time 15 mins
Cook time 2 hours
Total time2 hours 15 mins

Serves: 12-14
 
 
Ingredients

1 lb elbow pasta, cooked
8oz cheddar cheese, cubed
2 cups sliced dill pickles
1/2 cup dill pickle juice
3 Tablespoons fresh dill
1 cup mayo
1/2 cup sour cream
1/4 teaspoon pepper
1/2 teaspoon garlic salt

 

Instructions
  1. Place cooked pasta in a large mixing bowl.
  2. Add in cheese, pickles, pickle juice, dill, mayo, sour cream, pepper and garlic salt, stir to combine.
  3. Cover and refrigerate for at least 2 hours.

 

 

https://www.familyfreshmeals.com/2017/03/dill-pickle-pasta-salad-recipe.html

Wir benutzen Cookies

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell für den Betrieb der Seite, während andere uns helfen, diese Website und die Nutzererfahrung zu verbessern (Tracking Cookies). Sie können selbst entscheiden, ob Sie die Cookies zulassen möchten. Bitte beachten Sie, dass bei einer Ablehnung womöglich nicht mehr alle Funktionalitäten der Seite zur Verfügung stehen.